Rendelés
Rendelés

Az áruházban található termékek között a főoldalon lévő menü segítségével böngészhet. A fő kategóriákra klikkleve megjelennek az alfejezetek (régiók, kiadványfajták), majd azokban az egyes címek (árral, rövid információs szöveggel és általában a címlap képével). A kiadvány címére klikkelve további részleteket láthatunk, amelyek megkönnyítik a szükséges térkép kiválasztását (áttekintő térkép, minta kivágat, tartalomjegyzék, stb.).

 

A kiválasztott termék melletti OK gombra klikkelve a kiadvány bekerül a kosárba. Ha több térképet szeretne megrendelni, akkor ezt a fentebb leírt procedúrát kell megismételni minden tétel esetében. A válogatást befejezve a képernyő felső részén lévő Kosár / Rendel gombra klikkelve megjelenik a kosár tartalma. Itt lehet törölni a rendelésből az esetlegesen tévedésből kiválasztott terméket, vagy módosítani a darabszámot.

           

Ha a rendelés rendben van, akkor a Tovább gombbal léphetünk át a megrendelő adatainak kitöltéséhez (a csillaggal jelölt adatokra mindenképpen szükségünk van a biztonságos postázáshoz). A További információk rovatban adhatja meg speciális kérését a szállítással, számlázással kapcsolatban, de más egyéb üzenetet is küldhet az áruház üzemeltetőjének. A végleges rendelést az Elküld  gombbal lehet feladni.

 

Ezután a rendszer a képernyőre kiírja a rendelési számot és küld egy automatikus e‑mailt a rendelés elfogadásáról. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben vagy telefonon visszaigazoljuk. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A postai feladásról a webáruház üzemeltetőjétől kapnak értesítést.

 
Postázás – számlázás – fizetési módok

            A megrendelt termékeket postán juttatjuk el a vevőkhöz (ajánlott elsőbségi levél, vagy postacsomag). A pontos költségek és a lehetséges fizetési módozatok az áruhoz mellékelt számlában szerepelnek. Magyarország területén a posta-, csomagolási- és kezelési költség elsősorban a súlytól és a térkép fajtájától függ.  Tájékoztatásul megadjuk néhány alaptermék előzetesen becsült posta- és handlingköltségét:

     - 1db térkép (100-250 g) ajánlott elsőbbségi levéként : 800-900 Ft + ÁFA
     - 2-3 db turistatérkép (max 500 g) ajánlott elsőbbségi levéként : 1.200 Ft + ÁFA
    - Azokat küldeményeket, amelyek nem férnek be egy levélszekrénybe (24 mm-nél vastagabbak) egy napos postacsomagban viszi el a posta (3-8 db térkép kb. 1800 Ft + ÁFA ).  
    - Egy 5 kilós  expressz postacsomag (20-30 térkép)  kb.  2.000 Ft + ÁFA

A digitális térképek, illetve a falitérképek rendelőinek személyre szóló visszaigazolást küldünk az adott termékre szóló fizetési és küldési folyamat leírásával.

            A megrendelt kiadvánnyal együtt küldjük meg a számlánkat, amelyik tartalmazza a lehetséges fizetési módokat is:

-         Bankátutalás (11714006-20298407)

-         befizetés sárga csekken (OTP-ben, vagy postán)

-         fizetés bankkártyával (www.map.hu/fizetes, http://www.map.hu/paypal)

-         fizetés PayPal számláról (http://www.map.hu/paypal)

 
 
Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a feltétel nélküli elállási jogával, azaz az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a rendeléstől. Ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. Az elállás esetén az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget a vevő viseli.

Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(8) "rendeles" URL ARRAY
array(1) { [0]=> string(8) "rendeles" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies