Távolabbi célpontok térképei
Montenegró és Észak-Albánia autós és turista információs térkép (GiziMap)
Montenegró és Észak-Albánia autós és turista információs térkép (GiziMap)
4000 HUF
Részletes autótérkép domborzati színezéssel, névjegyzékkel , várostérképekkel (Podgorica, Budva, Cetinje, Kotor, Herceg Novi, Shkoder)
Nevezetességek,  kempingek, szállodák, sípályák, strandok

    Montenegro egyre népszerűbb úticél a magyarok körében is. Nem véletlen, hiszen a közelmúltban függetlenné vált ország egyre növekvő figyelmet fordít turizmusa fellendítésére. Ez a csodálatos természeti szépségekben bővelkedő terület egész évben nagyszerű úticélokat kínál a néhány napos kiruccanástól a hosszabb kikapcsolódásig. A túrázóknak nemzeti parkjai kínálnak csodálatos túraútvonalakat, nyáron a vizisportok rajongói kristálytiszta vadvizeit keresik fel, de a Balkánt felfedezni vágyó utazók is több érdekes célpontot találhatnak Montenegróban.
    Montenegro Crna Gora elnevezése fekete hegyet jelent. A Dinári-hegységben elterülő országban több, kétezer méter körüli hegycsúcs található. A Biogradi Nemzeti Park hírességét annak köszönheti, hogy itt maradt fenn Európa utolsó őserdeje 5400 hektáron. A több száz éves, óriási fák lenyűgöző látványt nyújtanak. Az Albán határon fekvő, különleges védettséget élvező Szakadári-tó különleges madárvilágával vonzza a látogatókat, kontinensünkön ma már csak itt élnek pelikánok eredeti élőhelyükön. A világ második legmélyebb kanyonja, a Tara-kanyon a vadvízi evezés rajongóinak kedvelt helye. Az UNESCO által védett Kotori-öböl pedig páratlan szépségű adriai strandokat kínál a pihenni vágyóknak.
    Autóval Bosznia felől érkezve érdemes megállni az út során az Öreg-hídnál, vagy a kulturális látnivalókban bővelkedő Pocitelj városánál. Nincs messze a keresztények egyik leghíresebb zarándokhelye, Medjugorje sem. A pravoszláv Moraca kolostor a XIII. század óta bújik meg a fenséges hegyek oltalmában. Aki szívesen eltöltene néhány órát vagy napot egy hangulatos történelmi kisvárosban, a térképet böngészve Budva felé induljon. A mediterrán légkörű kisváros szűk utcái sétára, fotózásra csábítanak, a kávézók és éttermek teraszain megpihenve pedig egy jó fekete mellett szemlélhetjük a hangulatos utcákat.
   
A Montenegró/É-Albánia térkép által lefedett terület
A Montenegró/É-Albánia térkép által lefedett terület
Montenegró/Észak-Albánia térkép részlete
Montenegró/Észak-Albánia térkép részlete
Montenegró/É-Albánia a világtérképen
Montenegró/É-Albánia a világtérképen

 

Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
fb_srb_cg_kos_cover

Autótérkép részletes turistainformációkkal, várostérképekkel, névmutatóval   

1:500.000
 
fb_exjugo_cover

A volt jugoszláv tagköztársaságok autós-turista térképe vársotérképekkel és névmutatóval   

1:600.000
 

Autótérkép domborzatárnyékolással, Belgrád (1.15.000)és a montenegrói tengerpart melléktérképével (1:175.000)  

1:500.000
 
collins_17_cover

Könnyen kezelhető A4 formátomú spirálos autóatlasz  jól olvasható új térképI tartalommal, 48 várostérképpel  

1:1.000.000
 
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(35) "menu=12_14_1&apps=maps_data&id=2141" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(29) "_Tavolabbi_celpontok_terkepei" [2]=> NULL [3]=> string(26) "Montenegro-albania-GiziMap" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies