UTIKÖNYVEK TÉRKÉPEKKEL
Biciklis utikönyvek
Frigória: Kisalföld és környéke kerékpáros utikalauz (atlasz / térkép)
Frigória: Kisalföld és környéke kerékpáros utikalauz (atlasz / térkép)
3500 HUF
  A Kisalföld hazánk vizekben egyik leggazdagabb, legtöbb kerékpárúttal rendelkező, látnivalókban és természeti értékekben bővelkedő tája. Kedvelt turista úti cél és kerékpározni is kiválóan lehet a kiépített kerékpárutakon, kerékpárosoknak ajánlott, jelzett ún. kerékpárbarát utakon.
 
     Az idegenforgalom számára kiemelt jelentőségűek a nagyobb városok és a Fertő tó környéke, de útikalauzunk a kisebb települések gyakran igen értékes és érdekes látnivalóira is fel kívánja hívni a figyelmet. A folyók mellett kellemes szabad strandok, kempingek találhatók.
 
     A túrák útvonala végigvezet a Szigetköz, a Mosoni-síkság, a Hanság, a Rábaköz, a Pannonhalmi-dombság, valamint Sopron és a Fertő tó környékén. Ez a vidék közismerten gazdag szép és védett természeti értékekben, néprajzi, történelmi nevezetességekben.
Kisalföld biciklis atlasz oldalbeosztás
Kisalföld biciklis atlasz oldalbeosztás
Kiaslföld biciklis atlasz mintatérkép
Kiaslföld biciklis atlasz mintatérkép
Pannonhalma környéke
Pannonhalma környéke
Kisalföld útvonalajánlat minta
Kisalföld útvonalajánlat minta
3500 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(68) "Katalogus/utikonyvek/kerekparos-utikonyvek/kisalfold-biciklis-atlasz" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(10) "utikonyvek" [2]=> string(21) "kerekparos-utikonyvek" [3]=> string(25) "kisalfold-biciklis-atlasz" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies