Turista / biciklis térképek-atlaszok
Biciklis / turista atlaszok
FRIGÓRIA: Kerékpártúrák Magyarországon utikönyv (térkép)
FRIGÓRIA: Kerékpártúrák Magyarországon utikönyv (térkép)
4900 HUF
     Magyarország részletes, színes, többnyelvű kerékpáros atlasza 100 túraajánlattal (+ több száz variációs lehetőséggel), amelyet jól használható útikalauz, a látnivalók ismertetése és hasznos információk egészítenek ki.
 
    Az 1:250 000 méretarányú térképen a kerékpáros túraútvonalak behálózzák az egész ország területét. Újdonság az EuroVelo® útvonalak magyarországi szakaszának, valamint a szomszédos országokba átvezető nyomvonalaknak az ábrázolása.
 
     Az ajánlott  túraútvonalak az ország legszebb vidékein vezetnek keresztül és a legjelentősebb turisztikai látnivalókat kötik össze többnyire kis forgalmú országúton, helyenként zöld táblákkal (az erdőben fára felfestéssel) jelzett ún. kerékpárbarát úton. Elvezetnek számtalan érdekes történelmi, régészeti, néprajzi nevezetességű helyre és természetvédelmi területre.  Speciális túrák vezetnek a folyó menti gátakon.
 
    A Látnivalók c. fejezetben három nyelven, vázlatosan szerepelnek a városok, helységek legfontosabb látnivalói (műemlékek, múzeumok, régészeti, népművészeti emlékek, természeti szépségek, természetvédelmi területek), és néhány hasznos tudnivaló: információs irodák, szálláslehetőségek (hotel, motel, ifjúsági szállás, kemping), kerékpárszervizek, kölcsönzők.
 
    Ez a kerékpárosok számára ideális összeállítás jól használható út közben, de a túra tervezésekor is. A kiadványt illusztráló szép fotók pedig kedvet ébreszthetnek a túrázáshoz vagy az úti cél kiválasztásához. A kiadványt a Frigória kiadó jelentette meg.
Magyarország kerékpáros atlasz mintatérkép
Magyarország kerékpáros atlasz mintatérkép
Magyarország kerékpáros atlasz mintatérkép
Magyarország kerékpáros atlasz mintatérkép
Magyarország kerékpáros atlasz minta oldal
Magyarország kerékpáros atlasz minta oldal
Magyarország kerékpáros atlasz szöveges mintaoldal
Magyarország kerékpáros atlasz szöveges mintaoldal
Magyarország biciklis atlasza: a térképlapok beosztása
Magyarország biciklis atlasza: a térképlapok beosztása
4900 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
carto_hu_calssic_cover

Puha címlapos térkép (hajtogatva 12 x 24 cm), irányítószámos településjegyzékkel,  

1:450.000
 
2000 HUF
tisza-to_20_cover

Részletes turista, biciklis és szabadidőtérkép 1:15.000-es vásotérképekkel (Tiszafüred,  Abádszalók,  Poroszló )

Tisza-to: http://tisza-taviszallas.lap.hu/  

1:30.000
2020-as kiadás 
2000 HUF
okt_18_cover

A Kéktúra színes térképpel ellátott igazoló füzete  

1:100.000-150.000
 
2700 HUF
zemplen_2015_cover

A turistatérképek mellett részletes túraleírásokat is tartalmazó útikönyv jellegű kiadvány. 11 gyalogostúra leírás és 4 kerékpártúra ajánlat.  Sátoraljaújhely, Sárospatak, Tokaj és Szerencs térképével  

1:40.000
 
4000 HUF
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(99) "Katalogus/Turista_biciklis_terkepek-atlaszok/Biciklis_turista_atlaszok/kerekparturak-magyarorszagon" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(34) "Turista_biciklis_terkepek-atlaszok" [2]=> string(25) "Biciklis_turista_atlaszok" [3]=> string(28) "kerekparturak-magyarorszagon" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies